Velkommen i Broby Bueskytte Klub

Broby Bueskytte Klub er en klub med stolte traditioner, socialt sammenhold og topresultater.

Broby Bueskytte Klub er en gruppe af børn, voksne og handicappede, som er bidt af bueskydning. Vi har et motto som er, at det skal være sjovt at skyde med bue. Men vi har gennem tiderne haft flere danske og internationale mestre, samt en OL-vinder, der blev kåret som årets sportsnavn i Danmark.

Vi bor i et dejligt klubhus sommeren igennem på Vandstrædet i Nørre Broby. Klubhuset er for enden af sportspladsen, hvor vi har vores udendørsbaner og faciliteter. Der er adgang via parkeringspladsen ved siden af det tidligere rådhus, der i dag huser Opvækst og Læring i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Vintertræningen foregår på Fyns bedste indendørsanlæg under Nørre Broby Hallen med gode faciliteter og miljø til såvel skytter som familie og tilskuere.

LÆS MERE OM BROBY BUESKYTEKLUB PÅ HJEMMESIDEN ... WWW.BROBYBUESKYTTEKLUB.DK

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.01 | 08:41

Hej Anna
Arrangementet lagt på fælleskalenderen for Nørre Broby på Lokalrådets hjemmeside. Håber det er skrevet korrekt .. se datoen 11/2 ... mvh redaktøren

...
22.01 | 18:52

Fastelavnsfest søndag den 11. Februar. på Friskolen kl. 10.30.
Vi glæder os til at se små som store.
Hilsen Bager, Spar og Dagli'Brugsen

...
03.12 | 15:41

Kære Nanna ... JA til JULEBANKO ... Sidste Bankospil inden jul er 3.søndag i advent kl. 18.45 - ingen spil juleaften ... 28/12 kl.18.45 Stort Jule & Nytårsspil

...
03.12 | 10:54

Bliver der arrangeret julebanko ligesom sidste år?

...
Du kan lide denne side