Velkommen i Broby Bueskytte Klub

Broby Bueskytte Klub er en klub med stolte traditioner, socialt sammenhold og topresultater.

Broby Bueskytte Klub er en gruppe af børn, voksne og handicappede, som er bidt af bueskydning. Vi har et motto som er, at det skal være sjovt at skyde med bue. Men vi har gennem tiderne haft flere danske og internationale mestre, samt en OL-vinder, der blev kåret som årets sportsnavn i Danmark.

Vi bor i et dejligt klubhus sommeren igennem på Vandstrædet i Nørre Broby. Klubhuset er for enden af sportspladsen, hvor vi har vores udendørsbaner og faciliteter. Der er adgang via parkeringspladsen ved siden af det tidligere rådhus, der i dag huser Opvækst og Læring i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Vintertræningen foregår på Fyns bedste indendørsanlæg under Nørre Broby Hallen med gode faciliteter og miljø til såvel skytter som familie og tilskuere.

LÆS MERE OM BROBY BUESKYTEKLUB PÅ HJEMMESIDEN ... WWW.BROBYBUESKYTTEKLUB.DK

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 11:07

Spar, byens bager invitere til årets julefest i forsamlingshuset søndag den 2. december kl. 10.30

...
I går | 11:06

Hej alle
Brugsen er kommet i julehumør. I den forbindelse inviterer vi alle store som små til : Smag på Julen i butikken fredag den 7. december kl. 16.00

...
31.10 | 00:56

Købmand Bo Hannibal havde butik i Sdr.Broby - henvend dig gerne til Lokalhistorisk Arkiv ... http://sbarkiv.dk/ … her fremgår bl.a. mailadresse til formand m.m.

...
30.10 | 21:17

Ligger i inde men noget, om købmanden hannibal,

...
Du kan lide denne side